Texaco® Delo® Syn ATF 668 is nu goedgekeurd door Allison Transmission.

Texaco® Delo® Syn ATF 668 volsynthetische transmissievloeistof voor zware automatische transmissies van vrachtwagens en bussen, geformuleerd om de duurzaamheid te verbeteren en de levensduur van de uitrusting te verlengen, heeft nu de goedkeuring van Allison Transmission gekregen.

 

Texaco Delo Syn ATF 668 is ontwikkeld voor Allison Transmission's volgende generatie heavy-duty automatische vrachtwagen- en bus transmissies voor soepel schakelen en duurzaamheid op lange termijn, met een geavanceerde anti-slijtage formulering die helpt om geluid en trillingen te verminderen, zelfs onder zware bedrijfsomstandigheden, en thermische en oxidatiestabiliteit die leidt tot verlengde verversingsintervallen en een lange levensduur, wat helpt om de onderhoudskosten te verlagen.

 

Het product is gevalideerd voor verlengde verversingsintervallen door Allison Transmission voor gebruikstoepassingen die TES 668™ vloeistoffen specificeren, inclusief de 1000, 2000, 3000 en 4000 serie transmissies en is achterwaarts compatibel met TES 295 en TES 389 transmissievloeistoffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *